Lagos Caviar Gold kolekcija nakita

Prefinjeni juvelirski brend Lagos odlučio je da ovo leto učini još vrelijim…

Američki juvelir se skoro udružio sa luksuznom robnom kućom Neiman Marcus, kako bi zajedno kreirali prefinjenu kolekciju od 18-karatnog zlata. Nazvana Lagos Caviar Gold, ova ekskluzivna linija zasniva se na čuvenim Caviar dizajnima ovog brenda, proslavlja njihovu četrdesetu godišnjicu, kao i kvalitet izrade, odličnost i inspiraciju.

Caviar Gold kolekcija sadrži brojne primamljive siluete, poput smelih narukvica, markantnih ogrlica i elegantnih minđuša. Neki od ovih interesantnih komada ukrašeni su crnom keramikom i zlatom, nudeći damama šansu da svoju ličnost i stil prikažu u novom i zavodiljivom maniru.

Potrebno je dosta vremena i neverovatno marljive pažnje posvećene detaljima za kreiranje bilo kog od Caviar dezena, jer svetlucave Caviar perle donose teksturu i transformišu 18-karatno zlato u smeli, ženstveni, skulpturalni nakit. Ovi kreativni dizajni savršeno se uklapaju sa Neiman Marcus ponudom, koja se bavi inovativnim juverliskim komadima duže od 32 godine.

Ipak, sada treba zaboraviti na prošlost i uživati u trenutku, jer ovi fantastični i opčinjavajući komadi nakita veoma brzo mogu krasiti vaš izgled i dodatno akcentovati vaše modne izbore. Nažalost, nije objavljen tačan datum debitovanja ili cene ovih komada, ali kada smo sučeljeni sa ovakvom lepotom, novac ne bi trebalo da bude važan.