Krenite na put oko sveta sa kolekcijom Vivienne Travellers Louis Vuitton

Maskota brenda Louis Vuitton, Vivienne, vratilase na scenu, ovog puta kroz 11 luksuznih i razigranih komada nakita koji će vam podstaći maštu o putovanju.

Kolekcija Vivienne Travellers je poklon umetnosti putovanja francuske kuće, gde je Vivienne, koja uključuje elemente kultura iz celog sveta, interpretirana u formi izuzetnih privezaka.

Izrađeni od plemenitih metala i šarenog dragog kamenja privesci se mogu nositi kao ogrlica, transformisati u broš ili prikazati kao predmet umetnosti za ulepšavanje vašeg enterijera.

Spremni za putovanje sa Vivienne? Prvo se Vivienne Petite Malle zaustavlja u Singapuru. Inspirisana jarkim bojama singapurske četvrti Peranakan, maskota je obučena u tradicionalnu odeću upotpunjenu torbicom Petite Malle prebačenom preko tela.

Zatim, sledi putovanje kroz Aziju sa Vivienne Pandom, inspirisanom omiljenim kineskim nacionalnim simbolom, sa svežim bambusom. Tu su i Vivienne Hanbok viđena u tradicionalnoj korejskoj haljini i Vivienne Samurai pod maskom japanskog ratnika koja drži mač Katana.

Nastavljajući avanturu, upoznaćete Vivienne Surfer koja je oličenje duha leta spremna za surfovanje i Vivienne Casino koja nosi srca i dijamante. Postoji čak i Vivienne Royal sa krunom i plavom haljinom sa zlatnim detaljima koja predstavlja omaž pariskom trgu Place Vendome.

U pravom putopisnom duhu, očekujte Vivienne Monogram sa ugraviranim sedefom i izrezbarenim drvenim akcentima, nagoveštaj amblematičnih kofera LV brenda. Na kraju, tu su i dva raznobojna priveska Vivienne, Vivienne Rainbow sa 154 dragulja, inspirisana čuvenim selom duge u Hong Kongu, i Vivienne Celebration set sa 36 kamenčića u boji i 124 dijamanta, kreirana u čast rođenja gospodina Louisa Vuittona.

A ako vašim novim Vivienne prijateljicama treba dom, tu je kofer Boîte Joaillerie Vivienne koji je dizajniran posebno za skladištenje i izlaganje komada.