Kjara Feranji je novi ambasador brenda Bulgari

Kjara Feranji, slavna italijanska influenserka i preduzetnica, postala je novi globalni brend ambasador rimskog brenda nakita – Bulgari…

U svojoj novoj ulozi, Feranji će pomoći brendu da predstavi svoje vrednosti na internacionalnom nivou, a kao lice brenda, ona će biti oličenje žene sposobne da osvoji čitav svet uz pomoć nezavisnosti i autentičnosti.

Komentarišući svoje imenovanje, Kjara je izjavila: “Nasleđe Bulgari brenda povezano je sa odvažnom i dekadentnom estetikom i stavom, kao i italijanskim dizajnom koji je poznat u čitavom svetu, a upravo te vrednosti oduvek delimo. Baš iz tog razloga se udružujemo, težeći stvaranju pozitivnog uticaja kroz aktivnosti koje ćemo razvijati zajedno. Zaista sam ponosna što sam postala deo Bulgari porodice, jer imam snažnu vezu ne samo sa brendom, već i sa Žan-Kristof Babinom i Lucijom Siverstri”.

Ovim potezom, Bulgari želi da se približi ženama iz čitavog sveta koje su očarane Kjarinim radosnim i glamuroznim pristupom životu. Babin je tom prilikom izjavio: “Mislim da je Kjara savršeno otelotvorenje autentičnog duha naše kompanije, koji je ukorenjen u pozitivnim vrednostima, uključujući radost, kreativnost, lepotu, veličanstvenost, kvalitet, gracioznost i velikodušnost. Kjara će biti neverovatni saveznik brenda u svojoj novoj ulozi, dajući našim porukama priliku da rezonuju u svim generacijama. Za mene, kao CEO brenda, ona predstavlja savršenog sparing partnera, kada se radi o modnim i luksuznim trendovima”.