Kara Delevinj je zvezda Gem Dior Jewelry kampanje 2022

Luksuzni brend Dior predstavlja novu kolekciju nakita Gem Dior za 2022. godinu, koju nam u reklamnoj kampanji predstavlja muza brenda, Kara Delevinj.

Fotografisana u studijskom okruženju od strane Dejvida Simsa, Kara izgleda vrlo elegantno dok predstavlja najnoviji nakit i nove satove brenda Dior. Kreativna direktorka Dior nakita, Viktorija de Kastelan donosi niz zapanjujućih komada u novu kolekciju, uključujući minđuše, prstenje, narukvice, satove i ogrlice.

Odevena u roze haljinu, Kara predstavlja nakit od ružičastog zlata sa dijamantima i ukrasnim kamenjem poput tigrovog oka, zajedno sa ružičastim opalom. Na drugoj fotografiji, Kara izgleda vrlo otmeno u crnom odelu noseći sat od nerđajućeg čelika koji je dekorisan dijamantima i crnim sedefom. 

Na trećoj fotografiji reklamne kampanje predstavljeni su komadi od žutog zlata, odnosno ogrlica iz nove kolekcija sa medaljonom koji je izrađen od zelenog kamena malahita.

„Dizajnirana od strane Viktorije de Kastelan, nova kolekcija GEM DIOR iznenađuje svojom organskom apstrakcijom, asimetrijom i nizom boja. Rođeni u suptilnoj harmoniji između prirode i mode, ukrašeni dragocenim kamenjem, ovi komadi nakita će upotpuniti svaki stajling smelim sjajem“, poručuju iz modne kuće Dior.

Luxury Experience