Kara Delevinj je zvezda Dior Rose des Vents kampanje nakita

Dior se fokusira na svoju novu kolekciju nakita Rose Des Vents sa novom kampanjom u kojoj glavnu ulogu igra Kara Delevinj.

Pozirajući za kampanju kolekcije nakita Rose des Vents koju je dizajnirala Viktorija de Kastelan, britansku manekenku i glumicu fotografisao je Žulijen Martinez Leklerk.

Inspirisana ženstvenošću, elegancijom, prefinjenošću i delikatnom smelošću, kolekcija nudi senzacionalne dizajne ogrlica, narukvica, prstenja i minđuša, koji su inspirisani mističnim simbolima kao što su motiv srećne zvezde, simbol kompasa i ruža nalik zvezdi. Pored nakita, Kara takođe predstavlja sat La D de Dior Satine.

Ikonična kolekcija Rose des Vents obogaćena je dragocenim novim dodacima, uključujući seriju ogrlica od žutog zlata povezanih sa malahitom ili sedefom, kao i verzije od roze zlata sa opalom ili oniksom i impozantan dijamantski set od belog zlata sa medaljonom.

Kara Delevinj je snimljena u studiju, noseći odeću brenda Dior, a takođe se pojavljuje  u video kampanji, koju je režirala Karolin Gejmari.