Inspirisana ljubavlju - nova Harry Winston kolekcija nakita

Ima li šta lepše za obeležavanje početka leta od glamurozne i blistave nove kolekcije nakita?

Ako pitate brend Harry Winston, odgovor je ne. Bazirana na akronimu reči o kojoj su ispevane mnoge pesme i ispričane mnoge priče, ljubavi (love), L u ovoj kolekciji predstavlja svetlost (light), O predstavlja opsesiju (obsession), V predstavlja zavet (vow) i E predstavlja večnost (eternity), a možemo slobodno reći da je najnoviji ansambl slavnog brenda ultra-šik i opčinjavajući.

Sastojeći se od 39 komada podeljenih u četiri unikatna poglavlja, kolekcija sadrži prstenje sa draguljima, minđuše i ogrlice. Light kolekcija predstavlja brilijantnu kompoziciju dijamanata, pink safira, spesarita i rubina, dok je Obsession okarakterisana vibrantnim draguljima u nijansama ljubičaste, narandžaste i crvene boje.

Vox se sastoji od ogrlice, prstena i minđuša sa rubinima, dijamantima i pink safirima, koji su utisnuti u roze zlato. Na kraju, Eternity linija predstavlja Sweet Heart ogrlicu, minđuše i prsten sa dijamantima, rubinima i pink safirima.

Izvršni direktor Harry Winston brenda, Najla Hajek, izjavila je: “Ljubav je krucijalna emocija. Zbog njene kompleksnosti, želeli smo da nova kolekcija ima dimenziju i sadrži predivne dragulje u živahnim nijansama poput crvene, žute, narandžaste, pink i ljubičaste, kako bi na pravi način predstavila dinamiku i vatrene emocije iza svoje inspiracije”.

Kompletirana ispreplitanim srcima i iskrama koje oslikavaju esenciju ljubavi, Winston With Love kolekcija je baš ono što nam je potrebno ove sezone.