Hejli Biber je zvezda praznične kampanje Tiffany Co. x Andy Warhol

Tiffany & Co. najavljuje Tiffany Co. x Andy Warhol film o prazničnoj kampanji sa Hejli Biber u glavnoj ulozi.

Film je omaž Vorholovom ateljeu poznatijeg kao “Fabrika” (“Factory”) i ljubavi prema praznicima. Reklamnu kampanju je snimio Mario Sorenti u Njujorku uz fotografije Rajmonda Majera. Film kampanje Tiffany Co. x Andy Warhol oživljava prazničnu sezonu zabavom koja je ispunjena dijamantima, Tiffany plavim kutijima i stavom bez pravila.

„Ove praznične sezone želeli smo da proslavimo Endija Vorhola i da se podsetimo njegove veze sa Tiffany & Co. tako što smo inspirisani kultnim čestitkama koje je kreirao za naše klijente 50-ih i 60-ih godina“, rekao je Aleksandar Arno, izvršni potpredsednik brenda.

Video slavi duh darivanja usred večeri koja podseća na one dekadentne noći u Vorholovom ateljeu u centru grada gde je okupljao poznate ličnosti. U prostranom prostoru koji je osvetljen prazničnim dekorom i blistavim dizajnom Tiffany & Co., Hejli Biber je glamurozni domaćin ove vrhunske praznične zabave. Dok žurka odmiče, Biber je zvezda i u centru pažnje, koja prisutnim gostima deli plave Tiffany kutije. Slaveći do kasno u noć, gosti razmenjuju izuzetne poklone, kao što je legendarni broš Bird on a Rock.

Novogodišnja jelka u potpunosti je napravljena od plavih kutija i prenosi poruku da ne postoji praznična zabava kao što je Tiffany & Co. Pored filma inspirisanog Vorholom, Tiffany će takođe ponuditi ekskluzivne dizajne ograničenog izdanja Tiffany & Co. x Andi Warhol u svojim prodavnicama i na Tiffany.com, od pribora za jelo i ukrasa za jelku do karata i još mnogo toga. Prateće instalacije u prodavnici i impresivna iskustva dodatno će proslaviti umetnikove praznične čestitke za Tiffany & Co. i dugogodišnju vezu brenda sa svetom umetnosti.

Luxury Experience