Graff otkriva kolekciju nakita inspirisanu sirenama

Kolekcija Graffabulous sastoji se od 80 unikatnih komada koji izazivaju asocijacije na element vode.

Brend nakita Graff predstavio je kolekciju luksuznog nakita pod nazivom Graffabulous. U kategoriju „visokog“ nakita spadaju samo oni komadi koji su dizajnirani i izrađeni direktno u londonskom ateljeu Graff, a kod kojih majstori polaze od karakteristika kamenja. To jest, svaka dekoracija je u suštini jedinstvena, a takođe naglašava lepotu prirodnog kamena što je više moguće.

Kolekcija Graffabulous inspirisana je mitovima o sirenama, misterioznim i primamljivim likovima, arhetipovima fatalne žene koja vas može odvesti u sam ponor strasti. Kreativna direktorka brenda Graff, Ana-Eva Guefroi istražuje prirodu stena i elemenata, žute odsjaje sunca na vodi i svetlucave dubine. Linije nakita podsećaju na kretanje voda, kapi vode na suncu ili male vodopade na koje podsećaju predivne dugačke minđuše iz nove kolekcije. Kreativna direktorka brenda Graff nije zaboravila na vodene ljiljane - pratioce sirena.

Graffabulous kolekcija se sastoji od više od 80 komada jedinstvenog nakita „opterećenog“ sa više od 3.600 karata dragog kamenja, uključujući 1.877 karata belih dijamanata, 678 karata žutih dijamanata, 616 karata safira, 414 karata smaragda i 101 karat rubina.

„Naš originalni koncept je bio da našu publiku odvedemo negde gde je nemoguće – na fantastično ostrvo Graff, dom najneverovatnijih dragulja na svetu“, navodi brend u izjavi. „Ovi komadi predstavljaju vrhunac naših kreacija visokog nakita - svaki od njih je oličenje čiste fantazije. Pretražili smo svet tražeći lokacije koje bi imale raznovrsnost sirove prirode kako bismo uhvatili punu odiseju kampanje – od bučnih okeana, dubokih džungli, strmih planinskih vrhova i netaknutih plaža.”

„Kampanja će se odvijati kao odiseja od šest delova — "Legenda o sirenama" je prvo poglavlje“, navodi se u saopštenju. „Ovo su dragulji pripovedanja, svako poglavlje inspiriše moćne žene drevne mitologije, koje prepričavaju naše tri savremene Graff boginje.“

Luxury Experience