Graff otkrio masivni 50-karatni dijamant koji pleni sjajem

Britanska kompanija Graff predstavila je sjajan ovalni dijamant od 50,08 karata!

Veličanstveni dijamant je „zvezda“ izložbe dragulja i luksuznog nakita kompanije Graff, koja je otvorena u butiku Graff's Palm Beach.

Forbs je podelio izjavu britanske kompanije Graff rekavši da je to najveći dijamant D u poslednjih 20 godina koji je predstavio high jewelry brend. Poznavaoci nakita, draguljari i ljubitelji svega što blista, dijamant mogu pogledati po dogovoru.

Masivna lepotica od 50,08 karata biće ključna atrakcija „Graffabulous“ izložbe, koja će takođe ugostiti druge kreacije kompanije Graff, poput visokokvalitetnih dijamanata, smaragda, rubina i safira. Neimenovani dijamant (novom vlasniku ovog ikoničnog dijamanta biće dozvoljeno da ga imenuje) potiče iz rudnika u Lesotu u Južnoj Africi, i veličine je 30 x 20 mm.  

Gemološki institut Amerike (GIA) ocenio je blistavi i dragoceni „kamen“ kao dijamant sa besprekornim sjajem i simetrijom, velikih dimenzija, savršene boje i čistoće, što ga čini jednim od najpoželjnijih dijamanata koje je Graff stekao tokom decenija.

Izložba Graffabulous biće veliki događaj za ljubitelje luksuznog i vrednog nakita sa 80 komada nakita ukupne težine više od 3.600 karata dijamanata, smaragda, rubina i safira.

Luxury Experience