Giorgio Armani Fine Jewelry: Otkrijte dragulje iz Gioia kolekcije

Više slika

Više slika

Giorgio Armani, ime koje je sinonim za luksuz i eleganciju, predstavio je svoju najnoviju kolekciju finog nakita za 2023. godinu, nazvanu "Gioia", koja crpi inspiraciju iz enigmatične neutralne nijanse "greige", boje koja evocira osećaj tihog luksuza.

Izrađena od mesečevog kamena, dijamanata i 18-karatnog belog zlata, linija Gioia ističe se svojim kompleksnim cvetnim dizajnom. Međutim, ovo nije prvi put da se Armani upustio u svet finog nakita. Brend je inicijalno lansirao ovu kategoriju 2019. godine, nudeći niz delikatnih komada, od naušnica i narukvica do prstenja i ogrlica.

Fokus kampanje Giorgio Armani fine jewelry kolekcije je na modelu Sari Blomkvist, koja oživljava kolekciju Gioia kroz fascinantne vizuale koje je zabeležila fotograf Laura Šakoveli.

Blomkvist je stilizovana na način koji odaje počast prošlom veku. Zamislite frizuru inspirisanu 1920-im godinama, sa kratkom kosom, prilagođenim jaknama i šik naočarima koje služe kao savršena pozadina za dragoceni nakit iz kolekcije.

Kolekcija Gioia će krasiti prodavnice Giorgio Armani širom sveta počev od ovog novembra, dodajući još jedno poglavlje priči ovog brenda u svetu finog nakita. Prethodne kolekcije, poput linije Josephine, postavile su temelje za Armani jedinstvenu mešavinu luksuza i umetnosti.

Svaki komad iz kolekcije Gioia je pažljivo dizajniran i izrađen sa vrhunskom preciznošću, ističući Armani posvećenost kvalitetu i sofisticiranosti. Ova kolekcija nije samo izraz luksuza, već i svedočanstvo o umetnosti i zanatu izrade finog nakita.

Bilo da tražite savršen dodatak za večernji izlazak ili jedinstven poklon za posebnu priliku, Gioia kolekcija brenda Giorgio Armani pruža bezvremenski izbor koji zadovoljava najviše standarde elegancije i stila. Kroz spoj tradicionalne izrade i savremenog dizajna, Giorgio Armani Fine Jewelry nastavlja da definise svet luksuznog nakita.

Luxury Experience