FREYWILLE ZA DAN ZALJUBLJENIH

FREYWILLE nakit za nezaboravan Dan zaljubljenih. Proslavite ljubav onako kako ona to zaslužuje!

Najromantičniji, najljubavniji, najstrastveniji praznik među svim praznicima je pred našim vratima. Ima li lepšeg povoda da naprosto opčinite svoju voljenu osobu? I, ima li lepšeg načina da to učinite nego uz, na primer, čarobne, sofisticirane i prefinjene FREYWILLE svilene marame i ešarpe? Za Vašu voljenu osobu FREYWILLE nudi zagrljaj topline u širokom asortimanu najfinijih svilenog modnog asesoara u očaravajućim bojama i zanimljivim dezenima, koji predstavlja savršen spoj bezvremenske lepote i vrhunskog kvaliteta. Sa druge strane, božanstveni FREYWILLE nakit objedinjuje sve one stvari ka kojima neprestano težimo i koje želimo za svoje najbliže: lepotu, pozitivne emocije, individualnost i slobodu izražavanja.

FREYWILLE nakit od dragocenog pečenog emajla šalje univerzalnu poruku ljubavi – koja večno traje, koja uvek blista nepromenjenim sjajem i koja opija svojom jedinstvenošću i neponovljivošću. Pustite da neke od naših mnogobrojnih umetničkih kolekcija kao što su Endless Love ili Ode To Joy Of Life, na primer, otkriju tajnu vaše bezgranične ljubavi.

Ukoliko želite da proslava ovogodišnjeg dana zaljubljenih bude jedna od onih specijalnih prilika koje nikada nećete prepustiti zaboravu, posetite naš ekskluzivni butik na Terazijama 26 i uverite se da upravo jedinstveni FREYWILLE setovi pričaju nezaboravne priče o radosti življenja i njenoj najsnažnijoj ekspresiji: ljubavi prema osobi koju je Vaše srce izabralo.