En Hatavej blista u raskošnoj Bulgari prazničnoj kampanji

Kako se praznična sezona bliži, En Hatavej unosi svoj karakteristični šarm i eleganciju u prazničnu kampanju brenda Bulgari.

Poznata po svom zadivljujućem prisustvu na ekranu i van njega, Hatavej savršeno obuhvata luksuznu i bezvremensku suštinu kuće nakita Bulgari, dodajući nagoveštaj filmske privlačnosti prazničnom duhu.

Saradnja En Hatavej sa Bulgari brendom je nastavak priče o glamuru i sofisticiranosti. Pošto je već napravila značajan uticaj kao lice jesenje kampanje, Hatavej je neprimetno postala simbol trajne privlačnosti i stila brenda Bulgari koji se stalno razvija.

U najnovijoj kampanji, Hatavej graciozno prikazuje High Jewelry Bulgari kolekciju. Na reklamnim fotografijama En nosi elegantne komade iz kultne kolekcije Serpenti, uključujući ogrlicu, narukvicu, prstenje i minđuše, otelotvorujući eleganciju i privlačnost po kojoj je Bulgari poznat.

Snimljena od strane fotografkinje Florije Sigismondi i stilizovana od strane Erin Volš, Hatavej je vizija sofisticiranosti u čokoladno smeđoj maksi haljini sa dubokim dekolteom. Ovaj stajling je savršena harmonija elegancije i smelog šarma, odražavajući glamurozni Bulgari stil.

Kampanja je snimljena u pozadini inspirisanoj arhitektonskim čudima Rima, odajući počast bogatom italijanskom Bulgari nasleđu. Ovo okruženje je proslava umetnosti i istorije, sa elementima kao što su osmokrake zvezde i motiv Serpenti koji dodaju mistični šarm vizuelnom prikazu, podsećajući na očaravajuće noći Rima.

Najnovije pojavljivanje En Hatavej u Bulgari kampanji za praznike 2023 nije samo prikaz izuzetnog nakita, već svedočanstvo vanvremenske elegancije i posvećenost brenda luksuzu i umetničkom izrazu.

Luxury Experience