Džastin i Hejli Biber su dobili privezke u obliku pečuraka za svoju petu godišnjicu braka

Njujorški juvelir Aleks Mos kreirao je ogrlice sa dijamantskim pečurkama.

Hejli Biber je angažovala juvelira zvezda da kreira uparen set ogrlica kao iznenađenje za godišnjicu svom suprugu, Džastinu Biberu. Dva privezka u obliku pečuraka, ukrašena dijamantima, dekorisana su sa po pet većih dragulja, koji simbolizuju pola decenije njihovog braka. Gospodin i gospođa Biber su proslavili svoju godišnjicu 13.septembra.

"Ovaj set je nešto što nikada pre nisam kreirao," rekao je Mos u izjavi. "Dizajniran je isključivo za Džastina od strane Hejli, čineći ga jednim od najličnijih i najintimnijih komada koje sam imao privilegiju da izradim."

Hejlina žuta pečurka je napravljena od 14-karatnog žutog zlata i ukrašena je zapanjujućim izborom VVS belih i žutih dijamanata ukupne težine 12,6 karata. Džastinova plava pečurka je ponovo izrađena od 14-karatnog žutog zlata i ukrašena je VVS belim i plavim dijamantima ukupne težine 12,6 karata. Ogrlica pevača pesme "Baby" takođe je ukrašena burmanskim rubinom, kolumbijskim smaragdom, roze safirom i žutim safirnim kamenčićima. Oba privezka vise na lancima od odgovarajućeg 14-karatnog žutog zlata.

Mss kaže da je Hejli želela da set bude "apsolutno savršen", dodajući da je osnivačica i kreativna direktorka Rhode Skin bila odličan saradnik. "Hejli poseduje izuzetnu kreativnu intuiciju za dizajn", rekao je juvelir. "Imala je jasnu viziju o stilu, obliku i bojama, što podseća na naš proces u kreiranju njene poznate 'B' ogrlice koja je privukla široku pažnju."

Mos je stekao odanu bazu bogatih slavnih ličnosti koja se proteže izvan porodice Biber. Njegova njujorška radionica kreirala je raskošne komade za slavne ličnosti kao što su Drake, Tyler, the Creator, i Jack Harlow. Maksimalistički nakit proizveden u radionici na Petoj aveniji, naravno, nije jeftin. Da biste dobili ideju, privezak sa likom Isusa od 14-karatnog belog zlata ukrašen sa 16,8 karata VVS plavih i žutih dijamanata koštaće vas $18,500. Jedinstveni komadi su prirodno skuplji. Zapravo, Mos kaže da je set ogrlica sa pečurkama "neprocenjiv".

Luxury Experience