Drejk i Jacob & Co. lansiraju ogrlicu ograničenog izdanja

Tokom svoje karijere, Drejk se pokazao kao svestran, ne samo u muzičkom smislu, već je malo po malo osvojio i druge industrije kao što su moda i nakit u okviru sopstvene kompanije.

Pred kraj godine, Kanađanin nam poklanja ograničeno izdanje ogrlice sa kultnom OVO sovom, kreiranu u saradnji sa brendom Jacob & Co.

October’s Very Own (OVO) kompanija koju je osnovao Drejk, sa ponosom najavljuje ovo partnerstvo sa jednim od velikana iz sveta nakita kako bi oživeo svoj amblem sa svim sjajem zlata i srebra. Amblem kanadskog repera i producentske kompanije je sova, koja se ističe jednostavnim linijama. Za ovu saradnju, obe strane zadržavaju onu impozantnu i minimalističku suštinu koja simbolizuje njihovu kreativnu sinergiju.

Izrađena od 14-karatnog zlata, ogrlica sadrži OVO sovu od 2,7 cm kao glavnog junaka, koju su pažljivo dizajnirali zlatari kuće Jacob & Co. Lagani dodir sjaja prisutan je u očima figure sa parom dijamanata od 0,08 karata. Dizajn ove ogrlice se takođe nalazi u drugoj verziji od srebra.

Da bi upotpunili kolekciju, Drejk i Jacob & Co. predstavljaju i dva modela kačketa sa amblemima obe kompanije, jedan u kombinaciji crne i bele i drugi u belo-zlatnoj boji. Nove verzije OVO ogrlica sada su dostupne na zvaničnom sajtu octobersveryown.com po ceni od 2.500 dolara.

Luxury Experience