Deep Time: Ana De Armas blista u novoj kampanji nakita Louis Vuitton

Louis Vuitton je odabrao talentovanu Anu de Armas za lice svoje najnovije kampanje visokog nakita, prikazujući izuzetnu kolekciju Deep Time.

U kampanji, Ana de Armas zrači elegancijom dok nosi očaravajuće komade nakita. Međutim, pravi vrhunac je zadivljujuća ogrlica Bones, remek-delo iz prvog poglavlja kolekcije, predstavljeno sredinom juna. Ova izvanredna ogrlica sadrži australijski opal ovalnog reza težak preko 43 karata, kruškasti turmalin od 20,93 karata, skoro 100 karata smaragdno rezanih tanzanita i ukrašena je mnoštvom belih dijamanata.

Intrigantna izrada ogrlice Bones je bez premca, i za nju je potrebno oko 4.430 sati. Ova ogrlica je proglašena najkompleksnijom ogrlicom koju je ikada proizvela cenjena francuska luksuzna kuća. Značajno je naglasiti da ona nudi raznovrsne opcije stila, sa mogućnošću nošenja na četiri različita načina, pokazujući svoju svestranost i umetnost.

Ana de Armas ide stopama uvaženih ambasadorki brenda Kejt Blanšet i Alisije Vikander, koje su ranije učestvovale u kampanjama luksuznog nakita Louis Vuittona. Zadivljujuće fotografije reklamne kampanje je snimio fotograf Solve Sundsbo u Grčkoj, gde je brend predstavio svoju petu high jewelry kolekciju.

Kolekcija Deep Time, koju je osmislila Frančeska Amfiteatrof, umetnička direktorka za satove i nakit, obećava da će biti pravo čudo. Sa preko 170 jedinstvenih dizajna i neviđenim brojem dragog kamenja, Louis Vuitton predstavlja oličenje luksuza i ekskluzivnosti.

Ana de Armas je bila duboko impresionirana kolekcijom, opisujući kamenje kao izuzetno retko i jedinstveno. Među izuzetnim draguljima su kraljevski plavi safir od 40,80 karata iz Šri Lanke uparen sa dijamantom od 6 karata, opal iz presušene reke u Meksiku koja nije dala kamenje čitav vek, zadivljujući smaragd-rezani akvamarin težak preko 30 karata i upečatljiv set od sedam kolumbijskih smaragda ukupne težine 16 karata, prikazanih u izvanrednoj ogrlici Gondwana.

Kolekcija takođe sadrži izuzetne cirkone koji se pojavljuju u prirodi, jedan od najstarijih minerala koji po starosti prevazilazi čak i dijamante. Frančeska Amfiteatrof je odabrala ovo kamenje želeći da naglasi njihovu retkost i duboku povezanost sa vremenom i istorijom.

Ana de Armas je izrazila svoje divljenje dizajnerki nakita, pohvalivši njenu sposobnost da nakit transformiše u prava umetnička dela. Inspiraciju je pronašla u konceptu kolekcije epskog putovanja kroz vreme, od formiranja Zemlje do stvaranja života.

Kao omiljeni izbor, ogrlice su privukle pažnju Ane de Armas, posebno upečatljiva Bones ogrlica predstavljena u kampanji. Takođe je istakla očaravajuću ogrlicu Wave koja se graciozno uvija ispod vrata, ukrašena izuzetnim safirom od 40 karata. Pored toga, oduševljena je elegancijom ogrlice Plants od žutog i belog zlata, ukrašene brilijantnim smaragdima i rubinima, koju je ponosno nosila na večeri povodom proslave kolekcije.

Luxury Experience