David Yurman kampanja za jesen sa Sofijom Riči Grejndž u glavnoj ulozi

Čuven po izvrsnoj izradi i bezvremenskom dizajnu, proslavljeni američki brend nakita, David Yurman, neprestano je oduševljavao svet mode svojim kultnim komadima.

Sada, u jesen 2023, brend ulazi u istoriju lansiranjem svoje narukvice Sculpted Cable i pratećom kampanjom u kojoj se pojavljuje niko drugi do zadivljujuća Sofija Riči Grejndž, obeležavajući svoj debi kao globalna ambasadorka brenda.

Kampanja je prekretnica za brend David Yurman, jer je prva koja predstavlja samo jednog „heroja“ iz svoje kolekcije.

Smeštena usred očaravajućih pejzaža i organske arhitekture kuće Kellogg Doolittle u Džošua Triju u Kaliforniji, kampanja za jesen 2023 služi kao pozadina koja oduzima dah. Snimljena je od strane renomiranog modnog fotografa Glena Ličforda i stilizovana od strane vizionarke Elin Svan.

Na snimanju, Sofija Riči Grejndž je bez napora otelotvorila suštinu opuštenog luksuza koji definiše David Yurman. Njeno prisustvo je naglasilo kreativni duh brenda i modernu sofisticiranost, pokazujući jedinstvenu privlačnost nakita. Po sopstvenim rečima, Sofija Riči Grejndž je izrazila afinitet prema brendu David Yurman: „David Yurman otelotvoruje sve ono što pokušavam da izrazim svojom estetikom – kako se oblačim i kako želim da se osećam, što je za mene veoma vanvremensko i elegantno. Ova kampanja je o utiranju vlastitog puta: zaista biti samopouzdan, uzeti pravac i biti vođa sopstvenog čopora.”

Zvezda ove kampanje, narukvica Sculpted Cable predstavlja reimaginaciju originalnog dizajna. Odlikuje je suptilan reljef, dok dizajni nalik talasima odaju počast bezvremenskoj izradi originalne kolekcije Cable, neprimetno je spajajući sa savremenim senzibilitetom. Ovaj novi dodatak asortimanu Sculpted Cable dostupan je u verzijama od 18-karatnog žutog zlata, ružičastog i belog zlata, sa i bez ručno postavljenih dijamanata.

Dizajn Sculpted Cable je pedantno rađen tokom nekoliko godina, što je rezultiralo ovom prefinjenom iteracijom. Jedna verzija narukvice je ukrašena sa 170 ručno postavljenih dijamanata ukupne težine do 1,7 karata. Ove dijamante su vešto postavili majstori David Yurman brenda kako bi dodali dašak sjaja već izuzetnom komadu.

Luxury Experience