Chopard Happy Hearts kolekcija u čast Bond devojaka

Evo jedne zaista interesantne saradnje: Maison Chopard udružila se sa franšizom Džejms Bond, kako bi kreirala unikatnu kolekciju nakita za žene, nazvanu Happy Hearts – Golden Hearts…

Inspirisani ključnim vrednostima brenda, velikodušnošću i empatijom, ova kolekcija predstavlja viziju Bond devojke u mislima Kerolin Šojfele, koja je odvažna, odlučna i hrabra. Kerolin je potpredsednik Chopard brenda i njihov umetnički direktor, dok je Happry Hearts kolekcija predstavljena 2018.godine, savršena kombinacija čuvenog talismana ovog brenda i njihovih pokretnih dijamanta. Ova linija nakita zaista je posebna i njen cilj je da ujedini sve žene sveta koje imaju veliko srce.

Danas, ova juvelirska kuća svoj asortiman prenosi na novi nivo, ispunjavajući svoja Happy Hearts etičkim roze zlatom, koje je kao motiv često prisutno u filmovima o čuvenom agentu 007.

Chopard x 007 Happy Hearts – Golden Hearts kolekcija sadrži nekoliko narukvica, minđuše, ogrlice i dugačke ogrlice. Dizajn veličanstvenih komada kombinuje veliko zlatno srce sa manjim is a pokretnim dijamantima.

Na kraju, možemo reći da će ova linija biti lansirana kao edicija ograničenog izdanja, sa samo 7007 komada dostupnih za kupovinu. S obzirom na to da je premijera novog Džejms Bond filma zbog pandemije korona virusa odložena za novembar, verovatno je ovo najbliži način da mu se već sada približimo.