Besprekorni detalji za vaš najvažniji dan

Ukoliko upitate bilo koju udatu ženu ili buduću nevestu, svaki detalj je važan kada se radi o planiranju savršenog venčanja…

Bilo da se radi o meniju koji ćete poslužiti gostima, muzici koja će se puštati ili svirati, dekoraciji prostora za proslavu ili venčanici – svaka sitnica mora biti na svom mestu. Sa tim na umu, juvelirski brend Marrow Fine udružio se sa brendom lakova za nokte ManiMe, kako bi zajedno kreirali kolekciju posvećenu nevestama, a koja nudi press-on nokte i selekciju elegantnog prstenja.

“Ako mene pitate, manikiri i venčanje oduvek idu ruku pod ruku. Samim tim, bilo je prirodno za nas da industriju venčanja vidimo kao savršenu priliku za širenje poslovanja i pronašli smo pravog partnera u Marrow Fine, brendu koji je redefinisao univerzum prefinjenog nakita uz pomoć kreacija koje u sebi kombinuju staro i novo”, objašnjava CEO i su-osnivač ManiMe, Džojon Song.

Najnovije ManiMe ponude uključuju četiri dizajna, kao što su Save the Date, moderni pristup klasičnom frenč manikiru, Something Blue, naglašeni frenč sa plavom bazom i belo-zlatnim prugrama, First Look, dezen sa zlatnim detaljima i Champagne Bubbles, prozirna krem baza uparena sa kaskadnim zlatnim sjajem.

Kada se radi o prstenju, Antique Diamond i Pearl Toi et Moi dolaze sa bazom dekorisanom biserima i starinskim dijamantima, dok Something Blue Carre i Oval Aquamarine Signet prsten imaju konstrukciju od čistog zlata. Osim toga, Everyday Squiggle Gold Band ili White Diamond Squiggle Ring dobili su beli dijamantski pave, praćen 14-karatnim zlatom. Na kraju, Starry Night White Diamond Band dolazi sa belim dijamantima različitih dimenzija.

Čitavu kolekciju možete videti u galeriji, a već sada je dostupna za kupovinu.