Bela Hadid zadivljuje u novoj Swarovski kampanji

Preplavljena sjajem i glamurom, Bela Hadid izgleda zadivljujuće u novoj kampanji brenda Swarovski.

Ispred objektiva poznatih fotografa Mert & Markus, brineta predstavlja najnoviju kolekciju nakita, uz kreativnu režiju Đovane Engelbert. Bela, koja je nedavno bila zapažena u crnom kožnom stajlingu na Met Gala 2022 nam predstavlja šest različitih stilova nakita u šest različitih paleta boja.

Bela mami i privlači nijansama žute (sporty), ružičaste (sweet), zelene (cool), plave (bohemian), metalik (sunshine) i bele, noseći najnovije Swarovski stilove. Kristalni nakit je fotografisan u portretima uokvirenim osmougaonim oblikom koji predstavlja dizajn ambalaže brenda.

„Već sam dobro upoznata sa brendom Swarovski. To je zaista tako bezvremenski i kultni brend. Volim nove kolekcije i ono što je brend radio, posebno ove dve godine pod kreativnom vizijom Đovane i zaista vidim Swarovski kao savremeni brend budućnosti. Nakit je izraz i proslavljanje individualnosti – Swarovski slavi sve ljude i ideju modernog glamura, i to mi se sviđa“, rekla je Bela Hadid povodom učešća u novoj kampanji.

"Danas su kristali dinamičan deo naše svakodnevne garderobe: način da naglasite svoj individualni stil koji može biti koliko ležeran, toliko i složen. Bela je primer devojka za ovo stanje uma“, kaže Đovana Engelbert, kreativna direktorka brenda Swarovski.