Audemars Piguet lansira delikatnu kolekciju nakita

Akcentujući umetnost haute časovničarstva i mehanizam po kom su poznati, Audemars Piguet predstavlja besprekorne novitete…

Švajcarski časovničarski brend, Audemars Piguet, predstavio je veličanstvenu juvelirsku kolekciju, inspirisanu Royal Oak časovnicima. Nazvana K.I.S.S. (Keep It Super Simple), nova kolekcija zapravo obeležava dvogodišnje partnerstvo brenda sa juvelirom, Karolinom Buki.

Sadržeći narukvice i ogrlice, kolekcija nam predstavlja kreacije inspirisane visokom umetnošću časovničarstva, inače poznatom kao Haute Horlogerie. Saradnja između Audemars Piguet brenda i Buki započela je 2018.godine, kada su zajedno kreirali Royal Oak Frosted Gold časovnik ograničenog izdanja.

“Kvalitet izrade morao je ostati u centru pažnje, uz prirodnu tendenciju prema jednostavnosti, i kada se radi o dizajnu i kada se radi o svrsi”, izjavio je brend. Kolekcija se sastoji od dve različite veličine zlatnih narukvica različitih boja, zajedno sa ogrlicama koje prate svaki komad. Možemo slobodno reći da ova linija uranja duboko u Audemars Piguet mehanizam, odnosno na njegovu dvostruku oprugu koja je po prvi put debitovala 2016.godine.

Sa cenama koje kreću od 7.196 do 21.216 švajcarskih franaka, kolekcija se već sada može kupiti u buticima slavnog brenda.