Anya Taylor-Joy je novo lice kolekcije nakita Tiffany & Co. Tiffany T1

Luksuzna kuća nakita Tiffany & Co. lansirala je novu reklamnu kampanju i predstavila tri nove globalne ambasadorke brenda.

Nove ambasadorke su glumice Anya Taylor-Joy i Tracee Ellis Ross, zajedno sa skijašicom slobodnog stila Eileen Gu, i predstavlja ih u kampanji Tiffany T1 2021. godine.

Fotografisane na studijskim portretima istaknutog fotografa Maria Sorrentija u Njujorku, trio ističe novi nakit, dok su odevene u crnu odeću.

Dizajni iz kolekcije uključuju narukvice, ogrlice, prstenje i minđuše iz nove kolekcije. Zajedno sa reklamnim fotografijama, modeli se pojavljuju i u kratkim filmovima pod nazivom, „Give Me the T“.

Anya i Eileen takođe će se pojaviti u kampanji „Knot Your Typical City“, snimljenoj na ulicama Njujorka.

„Volim nakit koji sadrži simboliku“, rekla je Anya Tailor-Joy. „Volim kada nakit ima značenje. Volim da pogledam u ​​svoje prste i imam priču.“

U kampanji „Give me the T“, Anya Tailor-Joy predstavlja T1 choker sa skoro 250 okruglih brilijanata i dijamanata ukupne vrednosti preko 13 karata - pokazujući kako kolekcija stvara mogućnosti za samo- izražavanje.

„Odrastajući, često bih lutala glavnom prodavnicom na Petoj aveniji, zamišljajući sebe kao odraslu ženu koja nosi smelu eleganciju dijamanata s potpisom Tiffany. Svih ovih godina kasnije, biti zaštitno lice ovog kultnog brenda i predstavljati kolekciju T1 je ostvarenje sna. “ rekla je Tracee Ellis Ross.

myfacehunter.com

Povezane teme