Anja Tejlor-Džoj zablistala u novoj Tiffany & Co. kampanji

Više slika

Više slika

Anja Tejlor-Džoj, zvezda koja je osvojila srca i ekrane širom sveta, sada osvaja suštinu luksuza kao novo lice kolekcije nakita Tiffany & Co…

Poznata plavokosa glumica je zaštitno lice reklamne kampanje Schlumberger Tiffany & Co. i Blue Book izdanja za 2023. godinu, snimljena od strane Krega Mekdina.

Oblačena u elegantne crne komade, od bluza sa jednim ramenom do besprekornih bezramenih kreacija, ona je oličenje bezvremenske privlačnosti. Zamislite je kako nosi duge večernje rukavice, dekorisane kreacijama poput ogrlice Bird on a Rock. Kao da je iskočila iz klasičnog holivudskog filma, a opet je potpuno prisutna u trenutku.

Skorašnja mlada nije nova u svetu visokoprofilnih reclama, budući da se već našla u ulozi ambasadora Tiffany & Co., predvodeći kampanju Knot Your Typical City. Takođe je posudila svoje lice za reklamu Dior Addict ruža za usne, dokazujući svoju svestranost u svetu mode i lepote.

"Velika je čast biti lice kampanje visokog nakita Tiffany & Co.", izjavila je Tejlor-Džoj u saopštenju za štampu. "Kuća ima tako dugu istoriju poznatu po svom dizajnu i zanatstvu, i uzbuđena sam što ću biti deo njihove izuzetne baštine."

Ono što ovu saradnju čini zaista posebnom je spajanje istorije i modernosti. Žon Šlumberger, legendarni dizajner, postavio je kreativne temelje za nakit Tiffany brenda.

Ako se preselimo u današnje vreme, Natali Verdil, glavna umetnička direktorka Tiffany brenda za nakit, nalazi se za kormilom. Zajedno su stvorili tapiseriju živopisnih figura i motiva koji su bili muza za Tiffany zanatlije više od veka i po.

Luxury Experience