About Love - Bijonse i Džej Zi u novoj Tiffany & Co. kampanji

Tiffany & Co. predstavlja novu reklamnu kampanju pod nazivom „About Love“ u kojoj glavne uloge imaju Bijonse i Džej Zi, čuveni žuti dijamant brenda i Baskijatova dosad nepoznata slika.

Vest da će Bijonse i Džej-Zi postati novi ambasadori brenda Tiffany & Co-a objavljena je pre nekoliko nedelja, a sada su predstavljeni prvi vizuali reklamne kampanje sa njihovim učešćem.

Pored najpopularnijeg para u svetu šou biznisa, u reklamnoj kampanji se pojavila nepoznata slika Žan Mišel Baskijata „Equals Pi“, napravljena u „korporativnoj“ boji Tiffany Blue (pre toga je bila u privatnoj kolekciji i nikada nije bila javno izložena), kao i ogrlica sa žutim dijamantom težine 128,54 karata, koju su nosile samo tri osobe u istoriji: Odri Hepbern, Lejdi Gaga i Meri Vajthaus.

U reklamnoj kampanji Bijonse je odevena u crnu haljinu koja grli njeno telo i nosi prozirne rukavice, dok Džej Zi pozira u smokingu. Poznati par takođe se pojavljuje u kratkom filmu koju je režirao Emanuel Adjei. Film prikazuje izvedbu Moon River koju peva Bijonse, dok je Džej Zi snimio film kamerom Super 8.

Kampanja Tiffany & Co. „About Love“ zvanično će biti lansirana 7. septembra, dok će kratki film biti prikazan 15. septembra.

Podsetimo da je ranije ove godine, luksuzni konglomerat LVMH kupio legendarnu kuću nakita, Tiffany & Co i zamenjen je ceo menadžerski tim. Već možemo primetiti prve rezultate!