Zavirite u ormar za aksesoare Kajli Džener

Ukoliko pratite Kajli Džener na Instagramu, onda svakako znate da su njene objave izvor zabave za mnoge ljude...

Njeni storiji su definitivno u vođstvu kada se radi o ekstravaganciji.  U njenom svetu, magije nikada ne nestaje, bilo da se radi o njenim zabavama, poljima cveća ili neverovatnoj kolekciji skupocenih tašni, koje su koordinisane u skladu sa bojama.

Mogul makeup univerzuma poseduje kolekciju sa više brendova nego što mi možemo nabrojiti, uz nezaobilazna izdanja Chanel, Louis Vuitton, Judith Leiber i brojnih Hermes Birkin modela. Njenih 162 miliona pratilaca konstantno su opčinjeni njenim garderoberom za aksesoare, koji bi posramio i brojne svetske princeze.

U jednoj od svojih brojnih objava, Kajli je podelila i prilagođeni Stormi Louis Vuitton torbicu, koja na sebi nosi njeno ime, srculenca i trolove. Tašna je bila rođendanski poklon za Stormi od njene tetke Kloi. Možemo slobodno reći da je samo pitanje vremena kada će i malena Stormi dobiti svoj ormar za aksesoare, jer već sada poseduje nekoliko luksuznih komada.

 Prema procenama, Kajlina kolekcija torbi vredna je oko milion dolara, a neki od komada koji se u njoj nalaze, mogu se nazvati pravim umetničkim delima.