Zašto kupiti Birkin kada možete dobiti torbu koja dolazi direktno iz svemira

Postoje torbe koje izgledaju kao da nisu sa ovog sveta, a tu su i neke torbe poput nove Coperni Mini Meteorite Swipe Bag koja je bukvalno takva.

Nakon što su svojom haljinom koju su napravili koriščenjem spreja na savršenom supermodelu Beli Hadid izazvali oduševljenje u svetu, Coperni se vratilo u velikom svetlu predstavljajući nešto zaista izuzetno.

Nova Mini Meteorite Swipe Bag je prva torba koja je u potpunosti napravljena od meteorita iz svemira. Coperni torba je modni dodatak ograničenog izdanja koji dolazi direktno iz svemira, ručno je rađena i dostupna u nijansama sive u zavisnosti od kamenja meteorita.

Kreativni direktori brenda, Sebastijen Mejer i Arnu Vajon, rekli su da je IT torba napravljena od „mesečevog fosila koji je pao na zemlju pre 55.000 godina, pronađenog u Francuskoj 1968. i isklesanog 2023. godine“.

Francuski luksuzni brend je objasnio: „Svaki komad se pravi isključivo ručno, tako da se oblik može malo razlikovati od slike. Meteorit se kupuje pojedinačno za svaku narudžbinu i može doći sa različitih mesta, u zavisnosti od toga gde je meteorit sleteo na zemlju. Retki kamen je ručno izrađen i ugrađen u torbu od strane italijanskog proizvođača Semar".

Torba, dimenzija 9x12x23 centimetra, teška je oko 2 kg i pokazaće se kao kolekcionarski predmet za izgradnju bicepsa, a prodaje se po ceni od 42.000 dolara.

Torba od meteorita biće predstavljena na modnoj reviji jesen/zima 2023/24.

Luxury Experience