Zašto je Borsalino šešir must-have aksesoar leta

Vrhunski kreirani šeširi od felca i slame 160 godina starog italijanskog brenda biće heroji vašeg letnjeg autfita…

Iako su šeširi generalno savršeni letnji modni aksesoari, pronaći šešir koji savršeno odgovara vašem licu i obliku glave, a da se pritom ne takmiči sa ostatkom vašeg stila, može biti ozbiljan izazov. To postaje još teže, ako želite šešir koji možete nositi kombinovan sa šortsem za kupanje, ali i laganim odelom tokom svečanih prilika.

160 godina star italijanski brend Borsalino pronalazak savršenog stila shvata veoma ozbiljno, i u svojoj novoj kolekciji nudi fedora, panama šešire i mnoge druge. Inspirisani estetikom dvadesetih, ali i šezdesetih godina prošlog veka, šeširi iz ove kolekcije imaju klasične oblike, dok su okarakterisani smelim i razigranim bojama.

Kada temperature krenu da rastu, panama šešir u dva tona je idealan izbor. Iako kontrastni stil ovog modela može biti ozbiljna modna izjava, on pre svega poseduje ekstremno funkcionalni dizajn. Njegov čokoladno braon obod osigurava zaštitu od sunca vašem licu i očima, dok krem gornji deo hladi ostatak vaše glave, dok u isto vreme hrani vaš stilski ego. Tkan od ekvadorske slame, ovaj šešir je dugotrajan i višenamenski, odnosno sasvim je dovoljan svakome od nas i svim našim stilskim izborima.

Ako želite stil koji biste mogli da prenesete u jesen, savetujemo vam da probate jednu od njihovih fedora. Lagan, ali izdrživi stil ovog šešira je idealan za sve vremenske prilike, pritom je dostupan u više od 20 boja. Nama se najviše dopada plava varijacija.