Zalazak sunca u Edenu - Bulgari Resort 2022 kolekcija

"Sunset in Eden" nova kolekcija Resort 2022 brenda Bulgari sačinjena je od satova, nakita i torbi koje su, pored sećanja na mirise i emocije leta, kreirane misleći na izgubljeni rajski vrt.

Topla kajsija, skoro zlatna svetlost. Trenutak kada nebo otkriva svoju hiljadu i jednu nijansu. Osećaj leta koje se nikada neće završiti - ovo je inspiracija iza Bulgari resort kolekcije 2022, koja donosi ekskluzivan izbor torbica, naočara za sunce, nakita i satova koji pozivaju sve da uživaju u savršenom trenutku zalaska sunca u Edenu.

Idilično, imaginarno mesto gde možete ponovo otkriti lepotu života, Bulgari's Eden je magična vladavina koja se stvara inspirativnim nijansama i svetlošću - spojem dva suštinska elementa u osnovi svakog kreativnog poduhvata rimskog doma. Tokom ovog čudesnog spoja boje i svetlosti, priroda nudi jedan od svojih najzanimljivijih spektakla: zadivljujući zalazak sunca. Prepun lepote i veličanstvenosti svega čega se dotakne, ovaj ples toplih i senzualnih nijansi koji oduzima dah sada inspiriše Bulgari koji nudi priliku da se prepustite užitku čuda i zadivljujućem duhu la dolce vita.

U oblasti nakita, simbolična ogrlica BULGARI dolazi kao nova interpretacija od 18-karatnog ružičastog zlata, sa legendarnim medaljonom u boji mandarina koji podsećaju na nebo kajsije sa jedne strane i sedefastih umetaka sa druge. U skladu sa temom zalaska sunca, dva BULGARI sata od satensko poliranog nerđajućeg čelika beleže delić Bulgari raja u okviru svojih narandžastih lakiranih brojčanika. Kreirani u verzijama za muškarce i žene, časovnici sa prečnicima od 41 i 33 mm, okvirima od ružičastog zlata i dijamanata, obnavljaju bezvremensku i prepoznatljivu privlačnost snažnog dizajnerskog jezika kolekcije. 

Novitet je model torbe od slame pod nazivom Bulgari Logo Tote, sa umecima od teleće kože Coral Carnelian. Ovaj novi dodatak ostaje u skladu sa idiličnom temom zalaska sunca i predstavlja efikasan spoj ležerne mode leta i neograničene elegancije, stvarajući kompromis bez ikakvih žrtava.

Da upotpuni kolekciju, Bulgari predstvlja ekskluzivni par sunčanih naočara Vipermesh, sa predimenzioniranim kvadratnim okvirom dopunjen staklima od ljubičaste do narandžaste boje, jedinstveno iskušenje sa kojim možete ući pravo u Bulgari raj. 

Luxury Experience