Zakoračite u proleće sa novim Alexander McQueen patikama

Dok vas kiša i sneg napolju mogu ubediti u suprotno, proleće je ipak tu.

Za većinu to znači da je vreme za kupovinu novih patika, a Alexander McQueen je tu da vam pomogne dok otkriva novu siluetu „Spring Runner“. Sa britanskom kućom koja se oslanja na trenutnu svetsku opsesiju debelim đonom, počastite sebe klasičnim modelom patika koji obećava da će prevazići granice kodeksa oblačenja. Patike dolaze direktno sa piste McQueen SS22, i prvi put su predstavljene zajedno sa odelima i haljinama nalik na princeze, što je dokazalo da je fluidnost jedan od njhivoh najprivlačnijih kvaliteta.

Sada dostupne u nizu boja koje se protežu od upečatljive potpuno bele do elegantne krem, ružičaste i crvene ili plave, postoji model koji će zadovoljiti sve vaše želje. I, šta bi bila patika Alexander McQueen bez nekog smelog brendiranja? Sa kitnjastim šarama nalik na cvetove koji krase stranu svake patike, oni sa afinitetom za živopisnim šarama poželeće da kupe Runner u svim bojama.

Ako želite da se prepustite šopingu ovog vikenda u pripremi za toplije dane koji se naziru, Sprint Runners Alexander McQueen bi trebalo da budu na vrhu vaše liste za kupovinu.