Za putovanje sa stilom: Hugo Boss x Samsonite

Da li razmišljate o kupovini novih kofera kako biste se na vreme pripremili za sezonu putovanja?

Ukoliko je vaš odgovor potvrdan, predlažemo da razmotrite novu kolekciju kofera koja je nastala kao proizvod saradnje dva vrhunska brenda Hugo Boss i Samsonite.

Kada je reč o brendu Samsonite, nema sumnje u njihov kvalitet i funkcionalnost, kao ni u eleganciju i stil brenda Hugo Boss, pa stoga iz saradnje ova dva brenda možemo samo da se nadamo najboljem.

Hugo Boss x Samsonite je kolekcija od četiri kofera od eloksiranog aluminijuma visoke čvrstoće koja ih pretvara u četiri bezvremenska aksesoara za putovanja sa kožnim ručkama, točkovima koji se lako kotrljaju i modernom unutrašnjošću. Unutrašnja postava kofera sa mekom teksturom ima ikoničnu kamel boju brenda BOSS. Prostrani odeljci sa podesivim trakama za pakovanje omogućavaju putnicima da sa lakoćom organizuju svoje stvari.

Lepi i elegantni koferi su skoro nečujni zahvaljujući točkovima i glatkom kotrljanju, što nije mala stvar, jer neki istorijski gradovi u kojima preovladavaju ulice sa kaldrmom razmišljaju o zabrani kofera sa točkovima (Dubrovnik je prvi na listi da to uradi), a znamo da se svi koferi sa točkovima ne kotrljaju ili zvuče isto. Najbolji? Samsonite, naravno, i još bolje ako njegov dizajn nosi eloksirani potpis BOSS monograma.

Dizajnirana za putnike koji vole modu, BOSS x Samsonite kolekcija će se svideti onima koji imaju strast za istraživanjem, ali odbijaju da prave kompromis u pogledu stila. Ovi zadivljujući koferi biće dostupni u ograničenom izdanju u odabranim prodavnicama BOSS i Samsonite, kao i na sajtovima brendova.

Luxury Experience