Vrhunac luksuza i performansi – patike McLaren & APL

Proizvođač luksuznih superautomobila McLaren Automotive i APL, brend atletske obuće visokih performansi, predstavili su novi model APL McLaren HiSpeed patika u tri nove upečatljive boje.

Ovo je druga kolekcija asortimana luksuznih patika koje crpe inspiraciju iz legendarnih McLaren superautomobila i hiperautomobila. Nova kolekcija obuće APL i McLaren Automotive podiže dizajn, performanse, tehnologiju i konstrukciju u kategoriju luksuzne obuće.

„Nakon izuzetno pozitivnog prijema prve kolekcije APL McLaren HiSpeedTM patika, sarađivali smo sa APL kako bismo uveli uzbudljive nove boje u kolekciju inspirisanu živahnošću, dinamikom i energijom naših superautomobila. I McLaren i APL su lideri u svojim oblastima i posvećeni su pomeranju granica dizajna i tehnologije za poboljšane performanse, što ovu saradnju čini tako savršenom“, rekao je Džordž Bigs, direktor prodaje i marketinga, McLaren Automotive.

2023 APL McLaren HiSpeed patike dostupne su u tri nove boje: Magenta/Pristine - magenta predstavlja dinamične performanse i karakteristike vožnje u kombinaciji sa žutim bojama – omaž luksuznom načinu života APL i McLarena; Pristine/Tan/Midnight - životni stil inspirisan koloritom koji crpi inspiraciju iz enterijera McLaren i Francuske rivijere; Black/White - ažurirano izdanje istorijskog najprodavanijeg kolorita APL.

Patike APL McLaren HiSpeed dostupne su po ceni od 619,95 evra na sajtu AthleticPropulsionLabs.com i u APL vodećoj prodavnici u Los Anđelesu.

Luxury Experience