Versace naočare za sunce kao poziv za glamurozni izlazak

Donatela Versaće je jednom rekla: “Moda se zasniva na snovima i navođenju drugima na sanjanje”…

Upravo ta njena izjava svedoči transformativnoj moći mode i njenoj sposobnosti da poboljša izgled jednog čoveka. U skladu sa ekspresionističkom temom, Versace je predstavio kolekciju veličanstvenih naočara za sunce, kao deo svoje proleće/leto 2021 ponude za žene.

Kao univerzalni simbol svega onoga što je glamurozno i dekadentno, Versace je predstavio seriju stilova vođenih fantazijom, koji spajaju njihove ikonične forme sa modernizovanim detaljima dizajna, dozvoljavajući osobi koja ih nosi da svoj stil i stav prenese na sasvim novi nivo. Nova kolekcija uključuje statement komade i one koij su modno napredni, poput VE2232 i VE4405, koji na sebi nose Medusa i Greca ambleme.

Koristeći neočekivane materijale i inovativne motive dizajna, VE2232 je klasični aksesoar koji neće proći neprimećeno i opremljen je crnim ramom, tamnosivim staklima i zlatnim detaljima sa Medusom. VE4405 je glamurozni model kreiran u predimenzioniranom, kvadratnom obliku koji je naglašen klasičim Havana ramom, tamnobraon staklima i odvažnom Medusom.

Ukoliko želite da finiširate leto na odvažan način, predlažemo vam da odaberete neki od ovih modela, koji će vam pomoći da se istaknete svojim samopouzdanjem, snagom i odvažnošću, gde god da se nađete.