Verovali ili ne - luksuzna tašna za nošenje lubenice

Kupovina voća upravo je postala luksuznija, zahvaljujući japanskom brendu, Tsuchiya Kaban…

Ovaj kultni i interesantni brend upravo je predstavio luksuznu, ručno izrađenu kožnu torbu, koja je kreirana da u sebi ponese samo jednu lubenicu. Nastala kao delo dizajnera, Jusukea Kadoia, Watermelon Bag, kako se ona zove, predstavlja luksuzni i verovatno skupoceni aksesoar, koji vam ne može poslužiti u brojne svrhe.

Ekskluzivna tašna je kreirana kao deo projekta Tshuchiya Kaban brenda, nazvan The Fun of Carrying, koji ohrabruje dizajnere da osmisle i kreiraju razigrane i inovativne predmete. Ona je dobila premijum kvalitet, sašivena je do savršenstva i dolazi sa odgovarajućom kožnom ručkom. U najmanju ruku, ona je bazična, ne poseduje bilo kakve detalje ili akcente.

Ručno kreirana sa neverovatnom preciznošću, tašna može podneti težinu cele lubenice. Kako Kadoi kaže, ova ideja mu je pala na pamet, jer je i sam ljubitelj lubenice. Ukoliko delite njegovu ljubav i želite da joj posvetite jednu tašnu, razmislite o kupovini ovog interesantnog modela. Za sada, cena i dostupnost nisu objavljeni.