Upoznajte sofisticiranu Gucci Attache torbu

Ako ste ljubitelj torbi, verovatno u svojoj kolekciji posedujete bar jednu torbu brenda Gucci!

U slučaju da nije tako, vreme je da to promenite i nabavite najnovije izdanje brenda Gucci, egzotičnu Gucci Attache torbu. Brend kombinuje šarm prošlih godina i modernizam današnjice i predstavlja pravi slatkiš koji se već nalazi u prodaji.

Nova torba spaja kultne printove modne kuće Gucci GG Supreme i kultni Gucci Web print. Oba motiva su legendarna za brend i do sada smo ih videli na raznim proizvodima modne kuće.

Legendarnu torbu dizajnirao je kreativni direktor brenda Gucci, Alesandro Mikele nakon što je pažljivo pogledao bogatu arhivu kuće kako bi reinterpretirao klasike u novom svetlu. Torba ima siluetu koja podseća na sedamdesete i dolazi sa metalnom kopčom u obliku slova G koja spaja dva ugla torbe. Jedinstveni dizajn torbe omogućava da se uz pomoć kopče transformiše u oblik polumeseca. Može se koristiti kao torba za rame ili praktična torba koja se nosi preko tela, sve prema želji korisnika.

Komentarišući novu torbu, Alesandro Mikele je rekao: „Bio sam fasciniran torbom nakon što sam bacio pogled na nju dok sam bio u arhivi... Odmah se pojavila želja da je reinterpretiram i uvrstim u kolekciju Love Parade za modnu reviju u Los Anđelesu jer silueta, tipična za sedamdesete, projektuje veoma moderan stav koji me je ubedio da dizajniram eklektičan simbol koji bi mogao da izrazi ideju dvostruke funkcije.“

Gucci Attache je predstavljena u kampanji koju je umetnički direktor i fotograf Maks Sidentopf snimio u pozadini metropole. Bez sumnje, to je torba za koju ćete se duboko vezati nakon prvog nošenja.

Luxury Experience