Unapredite svoje iskustvo putovanja sa Porsche Design Studio kolekcijom

Porsche Design je predstavio svoju novu seriju prtljaga koja postavlja novi standard za moderne putnike koji zahtevaju i stil i funkcionalnost na svojim putovanjima.

Izrađena od visokokvalitetnih tkanina, Porsche Design Studio Collection linija predstavlja urbanu eleganciju svojim dizajnom i pažnjom usmerenom na detalje. Upotreba obložene poliuretanske vazdušne mreže ne samo da daje izdržljivost torbama, već dodaje i poseban moderni štih. Ono što izdvaja ovu kolekciju je upečatljiva struktura saća, svedočanstvo posvećenosti Porsche Design brenda inovativnom dizajnu.

Ali, ova kolekcija nije fokusirana samo na izgled – Porsche Design Studio linija je napravljena da izdrži sve teškoće putovanja. Gumirana kožna obloga ne samo da poboljšava estetiku torbi, već pruža i dodatnu zaštitu. Zahvaljujući gumenom premazu na poliuretanskoj tkanini, spoljašnjost je otporna na grebanje i na vremenske uslove, osiguravajući da vaše stvari ostanu bezbedne i suve bez obzira na vremenske prilike i neprilike.

Udubljujući se u specifičnosti, jasno je da je svaki aspekt kolekcije Studio pažljivo razmotren. Od vrhunskih livenih metalnih patent zatvarača do prepoznatljivih gumenih ručki, svaki detalj služi i formi i funkciji. Diskretno postavljanje logotipa Porsche Design dodatno naglašava ležernu eleganciju kolekcije. Ali, možda najupečatljivija karakteristika kolekcije Studio je njena svestranost. Bez obzira da li ste čest poslovni putnik ili jednostavno uživate u istraživanju novih gradova, ove torbe su dizajnirane da zadovolje vaše potrebe. Promišljeno dizajnirani odeljci olakšavaju organizovanje i pristup vašim stvarima, dok postavljeni delovi za laptop obezbeđuju da vaši uređaji ostanu bezbedni i sigurni u pokretu.

Naravno, dizajneri Porsche Design studija nisu zaboravili na udobnost. Sa funkcijama kao što su poveznice za kolica i odvojive mini torbe, Studio kolekcija je dizajnirana da putovanje učini što je moguće bezbrižnijim. Bez obzira da li se krećete po prepunim aerodromima ili užurbanim gradskim ulicama, ove torbe su vaš savršeni pratilac.

Porsche Design se takođe pobrinuo da održavanje torbi bude što lakše. Sa samo mekom, vlažnom krpom i malo sredstva za čišćenje kože, možete ih održavati, bez obzira na to gde vas put odvede.

Od februara 2024. Porsche Design Studio kolekcija će biti dostupna širom sveta, kako na sajtu, tako i u odabranim maloprodajnim objektima. Sa nizom stilova i veličina koje možete izabrati, postoji savršena torba za svakog putnika. Od prostranog ranca M do kompaktne torbe za rame XS, svaki komad je svedočanstvo nepokolebljive posvećenosti kvalitetu i inovacijama.

Ukoliko ste u potrazi za torbama koje neprimetno spajaju stil i funkcionalnost, ne tražite dalje od Porsche Design Studio kolekcije.

Luxury Experience