Twitter je upravo "ocenio" nove luksuzne patike koje su predstavili Nike i Tiffany & Co.

Patike iz saradnje Nike i Tiffany još nisu zvanično lansirane, ali smo već uspeli da vidimo njihove fotografije zbog kojih nisu naišle na entuzijazam na društvenim mrežama.

Gigant sportske odeće Nike i luksuzni brend Tiffany & Co. objavili su svoju zvaničnu saradnju, a nakon raznih glasina, fotografije patika su prošle nedelje preplavile društvene mreže.

Nike Air Force 1 Low Tiffany & Co. "1837" će biti lansirane ovog proleća po ceni od 400 dolara. Prema nezvaničnim slikama koje kruže društvenim mrežama, patike imaju gornji deo od vrhunskog crnog antilopa koji je ukrašen plavim kožnim Tiffany Swoosh znakom sa obe strane. Takođe, patike imaju Tiffany logo na srebrnoj etiketi na peti i vrhu jezika.

Neki su istakli da patike ne pokazuju toliko karakter brenda Tiffany, i da bi potpuno plave patike bez nadmoćne crne bila poželjnije.

2005.godine Nike je objavio SB Dunk Low inspirisane Tiffany brendom, dizajnirane u saradnji sa Diamond Supply Co. nazvane „Diamond“ SB Dunk. Patike su bile u kombinaciji tirkizne i crne boje sa hromiranim Swoosh znakom, dizajnom inspirisanim kutijom za nakit Tiffany & Co.

Međutim, nova saradnja dodatno naglašava zamagljenu liniju između luksuza i ulične odeće. Kao jednom od najvećih sportskih brendova, Nike brendu nije strano partnerstvo sa nekim od najvećih luksuznih imena kao što su Sacai i Dior.

Razumljivo, patike se često prodaju po mnogo višoj ceni od standardnih Nike patike i koštaju još više na tržištima pretprodaje.

Šta vi mislite o patikama iz nove saradnje?

Luxury Experience