Torba nedelje: Versace La Medusa

Moda se zasniva na inspiraciji, koju dizajneri pronalaze u sasvim neočekivanim stvarima…

Mnogi se okreću prirodi, neki arhivama brenda za koji stvaraju, dok postoje i oni koji sede, puste svoje misli da divljaju i čekaju da ih inspiracija pogodi poput groma iz vedra neba. Za Versace brend, jedna od glavnih inspiracija je Meduza, kao ultimativna ikona lepote. Kao primer neustrašivog samopouzdanja i stave, ova grčka boginja inspirisala je nastanak šik i prefinjene La Medusa torbe.

Dekorisana glavom Meduze, koja takođe krasi vrata Via Gesu broj 12, prvog sedišta Versace brenda u MIlanu, najnovija torba modne kuće ponuđena je u čitavom asortimanu boja – od nežne lila, do opčinjavajuće plave nijanse koja je omiljena Donateli Versaće, ona je napravljena od najfinije italijanske kože.

Torba predstavlja moderne i mladalačke vibracije i lako se može kombinovati sa plavim parom farmerica i belom majicom za ležerni, ali ipak upečatljivi izgled. Istovremeno, ona je pogodna za akcentovanje večernjih lookova i formalnih događaja, kojima je praktično savršeni kompanjon zahvaljujući svom luksuznom šarmu.

Ponuđena u različitim opcijama i dimenzijama, La Medusa se može nositi kao tote ili preko ramena, zahvaljujući modularnoj ručki. Na kraju, možemo još reći da je ona već sada dostupna za kupovinu po ceni od 1.758 dolara.