Top 10 najpoznatijih torbica

Moda je ono što obogaćuje naše živote lepim stvarima i dugo je bila direktno povezana sa slikom privlačnosti i elegancije…

Jedan od glavnih modnih predmeta, koji takođe predstavlja oličenje stila i luksuza je torba. Ona se smatra najvrednijim blagom jedne dame – ovaj omiljeni aksesoar svih dama ima veoma veliki značaj u njihovom životu. Tokom godina modne istorije, dame su oduvek bile privučene lepo dizajniranim i umešno izrađenim torbama. Posedovanje luksuznih komada mode je san svake dame. Torba je više od jednog običnog aksesoara, ona u neku ruku predstavlja i statusni simbol, oznaku društvenog prestiža i bogatstva, dok suptilno i ponekad smelo obeležava i otkriva ličnost dame koja je nosi. S obzirom na to da je refleksija žene koja je nosi, torba postaje lični prostor jedne žene, koji sakriva njena najvrednija blaga i tajne.

Ovom prilikom hteli bismo da proslavimo glamurozne, predivne i poželjne torbe koje su delo poznatih luksuznih brendova ili talenata u uspehu, koji su briljirali u kreiranju izuzetnih komada, koji su okarakterisani prefinjenom izradom i luksuznim materijalima. Već mnogo godina, dizajneri kreiraju i dizajniraju neverovatne komade luksuza, u koje se dame jednostavno zaljube na prvi pogled. Tokom godina modne istorije, dizajneri širom sveta su kreirali hiljade i hiljade ekskluzivnih komada, ali su samo neke od njih postale legendarne, odnosno kultne torbe – poželjne IT torbe koje su vanvremenske i uvek potrebne.

IT torba, ikonska, klasična torba okarakterisana svojim dizajnom, kvalitetom i sjajnom izradom je must-have aksesoar koji svaka žena želi. Svaka torba ima svoju posebnu priču. Mnoge su svoje ime dobile po poznatim modnim ikonama ili poznatim ličnostima, a mnogima je status zvezde dodeljen zbog svojih poznatih vlasnica, poput Grejs Keli i njene istoimene Hermes torbe, glumice Džejn Birkin i svetski poznate Birkin torbe ili Odri Hepbern i njene Speedy torbe. U cast ovih poznatih i vanvremenskih torbi i luksuznih brendova koji su dizajnirali ove modne specijalitete, predstavljamo vam 10 najpoznatijih torbi.

« 8 9 10 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

Luxury Experience