Tiffany & Co. predstavlja srebrnu kutiju od 10 kg za čuvanje vaših Nike patika

Dizajneri brenda Tiffany & Co. proveli su 155 sati praveći srebrnu kutiju od 10 kg u okviru svoje saradnje sa brendom Nike.

Kutija je napravljena za patike Nike Air Force 1 Low Tiffany & Co. "1837" koje su ove nedelje zvanično lansirane. Kada je pre otprilike mesec dana objavljena saradnja između brendova Nike i Tiffany & Co., prve slike njihovih patika nisu oduševile javnost. Patike Nike Air Force 1 Low Tiffany & Co. "1837" koje su predstavile dva brenda izazvale su različite reakcije među korisnicima Tvitera.

Čini se da prilično hladan prijem nije odvratio dve kompanije, koje su se sada vratile sa nečim novim, još kontroverznijim: srebrnom kutijom za  čuvanje novih patika.

Nije iznenađujuće što je kutija u potpunosti napravljena od 925 sterling srebra sa potpisom istorijske kompanije za nakit. Naravno, to ne bi bila Nike kutija bez reljefnog logoa giganta sportske opreme, napravljenog od nerđajućeg čelika, koji krasi centar poklopca.

Da bi uspešno završili prvobitnu konstrukciju, majstori Tiffany & Co. su morali da evoluiraju svoje vekovima stare metode, za šta im je trebalo 155 sati rada. Drugi takođe iznenađujući element luksuznog pakovanja je težina od 10 kg.

Da pojasnimo da ni jedan par Nike Air Force 1 Low Tiffany & Co. "1837's" objavljen ove nedelje nije uključivao ovo pakovanje. Drugim rečima, srebrna kutija je jedinstveni kolekcionarski predmet. Međutim, ako ste zainteresovani da dodate težinu i sjaj svojoj kolekciji patika, Tiffany tvrdi da su cene dostupne na zahtev, naravno, preko njihovog zvaničnog sajta.

Luxury Experience