Tiffany & Co. lansira novu kolekciju „Return To Tiffany“ mikro torbi u pet boja

Sudeći po popularnosti Tiffany & Co. „Return To Tiffany“ torbi, ima smisla da legendarni brend samo predstavi istu torbu u drugoj veličini.

Još bolje, sada torbe dolaze u mikro verziji i još više boja za one koji vole da su im male skupocene torbe naređane kao trofeji u ormaru.

Ove sezone Tiffany & Co. je odlučio da predstavi novu kolekciju „Return To Tiffany Micro Tote“ u minijaturnim verzijima. Mikro torbe sada su dostupne u veličini 12 x 16 cm, i pridružuju se većim sestrama - mini modelima (20 cm x 28 cm), malim (29 cm x 35 cm) i srednjim (37 cm x 43 cm). Drugim rečima, sada postoje ukupno četiri veličine koje možete izabrati, u zavisnosti od vaših potreba.

Iako su manjih proporcija, torbe i dalje obuhvataju sve što volite u dizajnu koji je već osvojio srca trendseterki. Izrađene od kozje ili teleće kože, minijaturne verzije imaju istu karakterističnu siluetu u obliku srca. Preko prednje strane, utisnut je motiv „Please Return to Tiffany & Co. New York“.

Nijedan detalj nije izostavljen, uključujući unutrašnji džep, zatvaranje sa magnetnim poklopcem i ručke od paladijuma, ne zaboravljajući na kariku lanca, naravno, zajedno sa natpisom „Return To Tiffany“. Koliko god mala bila, ova sićušna torba ostaje funkcionalan izbor, zahvaljujući odvojivom kožnom kaišu.

Po ceni od 1150 dolara, Return To Tiffany Micro Tote dolaze u pet boja. Izaberite jednu od kultnih Tiffany Blue, postojeće kristalno ružičaste i Hibiskus crvene ili dve nove nijanse citrusno žute i bele.

Luxury Experience