Tiffany & Co i Nike predstavljaju svoju zajedničku saradnju

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nike (@nike)

Nedugo nakon glasina koje su osvojile internet prethodne nedelje, Tiffany & Co i Nike su zvanično najavili svoju dugo očekivanu saradnju…

Za sada, kao dokaz saradnje imamo samo jednu objavu na Instagramu, na kojoj možemo videte Tiffany & Co plavu kutiju za Nike patike, sa ispisom “A legendary pair” koji se nalazi iznad nje i Swoosh logom koji zauzima centralnu poziciju u beloj boji.

Kao što smo mogli da vidimo prethodne nedelje, juvelirski gigant i gigant u svetu sportske obuće odlučili su da udurže svoje snage, po prvi put nakon lansiranja Nike SB Dunk Low modela u Tiffany plavoj boji davne 2005.godine.

Prema izvorima bliskim priči, ova saradnja će se pre svega fokusirati na Air Force 1 Low model. Iako nam nije baš najjasnije kako će njihov zajednički dizajn izgledati, slike koje su procurele govore nam da će u pitanju biti sasvim crni AF1 model sa gornjištem od nubuka, koji će biti akcentovan Tiffany plavim Swoosh logoima sa strane. Pored toga, patike će doći sa hromiranim detaljima na peti, ka oi inovativnim pertlama.

Nova saradnja dobila je naziv 1837, po liniji juvelirskog brenda koja sadrži narukvice, prstenje i ogrlie sa 1837 brendiranjem, kao omaž godini osnivanja Tiffany & Co brenda. Za sada, nemamo nikakve dodatne informacije, osim činjenice da će najverovatnije biti lansirane tokom prolećne sezone, sa cenom od oko 400 dolara.

Luxury Experience