Stuart Weitzman predstavlja novu kampanju proleće/leto 2022

Glumica i ambasadorka brenda Kejt Hadson je zvezda kampanje Stuart Weitzman za proleće/leto 2022.

Pod nazivom „Live Every Moment“, prelepa plavuša pozira pored svoje podjednako poznate majke, Goldi Hon, na lokaciji u Malibuu u Kaliforniji. Ispred objektiva Tea Venera, Kejt i Goldi na glamuroznim fotografijama predstavljaju najnovije dizajne Stuart Weitzman.

Kampanja ističe Kejt u pet različitih scena, od vožnje do noćnog izlaska. Ona nosi nove stilove cipela, kao što su Discoplatform, srebrne sandale sa platformom i sandale sa pertlama Soiree 100 dostupne u vatreno crvenoj boji. Osim šik obuće, Kejt takođe predstavlja predivne odevne komade, poput odela, farmerica i pletenih komada.

"Moja mama mi je uvek bila inspiracija i, na mnogo načina, osnova za moje vrednosti. Nema sumnje da sam nasledila njenu ljubav prema životu. Ali, takođe je prenela na mene svoju ljubav prema modi i cipelama Stuart Weitzman, zbog čega je bilo zabavno raditi na ovoj kampanji zajedno“, rekla je Kejt Hadson.

"Zapravo imam poseban deo u svom ormaru samo za moje cipele Stuart Weitzman, tako da znate da sam bila uzbuđena što sam deo kampanje. Ali više od toga, to što provodim dan sa svojom ćerkom i gledam je kako sija uvek mi donosi nezamislivu radost“, rekla je Goldi Hon.