Stuart Weitzman kampanja za proleće

Stuart Weitzman brend predstavio je prvi deo svoje četvorodelne prolećne kampanje, obeležavajući prvu kampanju sa više faza ovog brenda, pod vođstvom kreativnog direktora Eralda Poleta i glavnog dizajnera Edmunda Kastilja…

U kampanji možemo videti modele Kendal Džener, Jang Mi, Vilou Smit i Džin Kembel, koje poziraju u različitim luksuznim nude modelima, sa obućom čije nijanse variraju kako bi se savršeno uklopile uz ten svakog modela.

Što se modela obuće tiče, na slici možemo videti klasične Nudist stiletto sandale, NuNakedStraight kitten sandale i Anny salonke, kao i nove modele, poput NudistDisco sandala sa platformama, Sunray sandala sa platformama i Landry čizmica.

Fotografisana od strane Inez & Vinoodh fotografskog dua, ova kampanja kao da želi da nam pošalje poruku samopouzdanja:

“Vanvremenske ikone predstavljene u kampanji predstavljaju našu posvećenost u kreiranju bezvremenih modela za žene svih vrsta, sa svim kulturološkim poleđinama”, rekli su iz brenda u zvaničnoj izjavi. “Integralni deo DNK našeg brenda jeste varijetet širina i dužina modela koji su u ponudi. Žene se zaista mogu osloniti na ove modele: one u njima mogu šetati, obavljati svoje svakodnevne uloge na stilski i udobni način”.

NAJČITANIJI TEKSTOVI IZ KATEGORIJE Fashion