Stela Maksvel je zaštitno lice nove Carolina Herrera Eyewear kampanje

Carolina Herrera Eyewear predstavlja svoju kolekciju za jesen 2023, donoseći novu perspektivu klasičnoj eleganciji.

Reklamnu kampanju predvodi top model Stela Maksvel koja je odabrana za zaštitno lice ovosezonske linije. Na reklamnim fotografijama koje je snimio Dejvid Gomez-Maestre, Stela Maksvel pozira na ružičastoj pozadini, otelotvorujući sofisticiranost po kojoj je brend poznat.

Slike kampanje spajaju savremenu modu i bezvremensku gracioznost, a plavokosa manekenka nosi par četvrtastih naočara za sunce sa sjajnim okvirom. Ovaj detalj obuhvata suštinu estetike Herrera.

U kolekciji se posebno ističu šestougaone naočare za sunce, sa akcentima u boji — savršena dopuna prugastom topu koji je odabrao stilista Alba Melendo. Ovaj poseban dizajn spaja smelost geometrijskih oblika sa razigranom, ali prefinjenom upotrebom boja.

Na još jednoj upečatljivoj fotografiji, Maksvel nosi dioptrijske naočare sa umecima u boji i elegantnim metalnim detaljima - model koji će voleti svi oni koji cene modnu umetnost i funkciju dobro izrađenih naočara.

Ves Gordon, kreativni direktor brenda Caroline Herrera, nastavlja da usmerava američki dizajnerski brend u nove vode zadržavajući šik suštinu žene Herrera.

Luxury Experience