Specijalni BMW komplet prtljaga

BMW brend udružio se sa kompanijom Montblanc, kako bi zajedno predstavili komplet prtljaga ograničenog izdanja, kreiranog specijalno za BMW 8 Series Coupe.

Novi petodelni set, koji je ručno izrađen u Firenci, inspisan je duhom Kalifornije. Montblanc x BMW Luggage Set skrojen je tako da savršeno staje u prtljažnik BMW 8 Series Coupe modela, a kreiran je upotrebom visoko kvalitetne perforirane crne ili crvene kože. Ekskluzivni komplet sastoji se od kofera za gitaru, surf torpe, putne torbe, torbe za odelo i kožnog kofera.

Počevši od kofera za gitaru, model je postavljen neoprenom kako bi se ona zaštitila, a poseduje i kaiš za nošenje preko ramena koji se može skinuti. Njega prati okrugla surf tašna, koja sadrži veliku glavnu pregradu i odvojeni deo za aksesoare. Ima praktične kaiševe za ramena, tako da se može nositi i kao ranac.

Putna torba ima svoj ikonski okrugli oblik i nudi sasvim dovoljno prostora za odeću u glavnoj pregradi, zajedno sa dve dodatne pregrade za obuću i aksesoare. Torba za odelo i kožni kofer kompletiraju ovaj set.

Komplet prtljaga može se kupiti u BMW Welt u Minhenu, po ceni od 14.900 evra.