Sparkle & Shine sa Prada novom mrežastom torbom

Vreme je da ostavite na stranu Pradinu klasičnu Saffiano kožnu torbu i nabavite svetlucavu mrežastu torbu koja je stigla baš na vreme za prazničnu sezonu.

Prada je doterala prepoznatljivi stil dodajući dragocene šljokice svuda sa prednje i zadnje strane, čak je ažurirala logotip „PRADA“ sa kontrastnim crno-belim fontom za dodatni kontrast.

Torba je dovoljno prostrana za sve lične predmete koji su vam neophodni kad izlazite iz kuće, dok dodatna (i uklonjiva) kožna torbica sa rajsferšlusom u unutrašnjosti dodaje dodatni sloj sigurnosti za kartice i novac.

Nova Prada torba je predstavljena u tri zabavne boje - Alabaster Pink koja će se savršeno slagati sa vašim ženstvenim haljinama, dok je crna isprobana i testirana opcija sa kojom nikada nećete pogrešiti. Alternativno, možete se odlučiti za Lily, ljubičastu nijansu koja je postala protagonista u novoj Prada kolekciji. Torbe su dostupne u Prada buticima kao i na sajtu brenda i prodaju se po ceni od 1600 evra.

Ukoliko tražite osvežavajuću novu torbu koja će ulepšati vaše jesenje i zimske stajlinge, nova Prada mrežasta torba sa šljokicama će biti pravi izbor za vas.

Povezane teme