Selena Gomez X Coach kolekcija

Od kada su brend Coach i Selena Gomez najavili saradnju prošle godine, svi su sa nestrpljenjem iščekivali dizajne s potpisom popularne pevačice.

Prva linija koju potpisuje pevačica Gomez je ovde i bolje izgleda nego što smo zamišljali! Eksluzivna kolekcija sadrži tote tašne, priveske, držače za kartice…

“Bilo je zaista zabavno kreirati trendi i kul kolekciju zajedno sa Selenom. Kolekcija je podjednako ženstvena kao i ona sama”, rekao je Stujart Vevers. “Kada smo kreirali Selena Grace, bilo je to poput istraživanja kvaliteta koje bi i sama Selena zahtevala od jedne tašne. Kao da smo kreirali nešto što njoj lično veoma znači”, nastavio je Vevers.

Sve nove tašne i aksesoari su refleksija Seleninog prepoznatljivog stila i ženstvenosti. Preuzela je Coach kvalitetne tašne i transformisala ih na njen svojstven način. Tako su ovi dizajni podmlađeni, ali istovremeno i vrlo klasični.

Najupečatljiviji dizajn u kolekciji je Selena Grace tote tašna, koja će biti dostupna u tri boje. Prva je “Selena Black Cherry”, što je kombinacija crne i boje višnje, zatim “Selena White” u beloj i “Selena Red” u crvenoj boji.

Tašna ima i određene specifičnosti. Selena Grace na sebi poseduje viseći tag koji nosi poruku - moćni citat “Biti svoj, znači biti jak” i jednu od Seleninih omiljenih tetovaža koja kaže “ Volite prvo sebe”, što je ugravirano na dnu tašne Seleninim rukopisom. Tote tašna će se prodavati po ceni od $395.

Foto kredit: Vogue UK i Coach

N.V.T.

Povezane teme