Savršeni dodatak letnjim šetnjama po gradu

Lepi, sunčani dani, uvek u nama bude specijalno raspoloženje, koje sa sobom donosi sasvim drugačiju energiju…

Maštajući o danima provedenim pod vedrim plavim nebom, okruženi zelenilom i ljudima koje volimo, svakodnevno odlutamo u neki sasvim drugačiji svet ispunjen iskrama i sjajem. Neretko zamišljamo sve odevne kombinacije koje jedva čekamo da ponesemo, pažljivo sastavljajući spiskove za kupovinu, kako bismo se ponovili novitetima predstavljenim ove sezone.

Kao što verovatno znate, iako su mnogi odustali od zvaničnog modnog kalendara i predstavljanja kolekcija po ustaljenom rasporedu, brendovi su još krajem prethodne i početkom ove godine oduševili ljubitelje mode letnjim specijalitetima, kojima je sada pravo vreme da zablistaju.

Jedan od njih je Mansur Gavriel, koji je lansirao Tulipano tašnu i podario joj mini-me tretman. Najnoviji aksesoar brenda predstavlja smanjenu verziju originalne mekane svakodnevne torbe, lansirane u februaru ove godine.

Zadržavajući unikatnu konstrukciju svoje starije sestre, Tulipano mini sadrži savijeno dno, inspirisano laticama lale. Ponuđena u sedam boja, malena tašna može poneti samo esencijalne stvari – novčanik, bočicu sredstva za dezinfekciju ruku i mobilni telefon, dok je gornja ručka i kaiš koji se može skinuti čine izuzetno nosivom.

Na kraju, možemo još reći da je ova torba dostupna za kupovinu već sada, putem zvaničnog sajta brenda, po ceni od 495 dolara.