Savršen za vikend avanture – novi Rimowa Pilot kofer

Možda nismo svi piloti u stvarnom životu, ali barem možemo putovati lako – i sa stilom – kao oni, zahvaljujući brendu Rimowa.

Originalni Pilot kofer ovog brenda luksuznog prtljaga, koji je prvi put predstavljen 1994. godine, pretrpeo je veliki remont prošle godine. Međutim, ako niste mogli da ga nabavite tom prilikom, imamo sjajne vesti za vas, jer je Rimowa brend konačno obnovio svoju klasičnu, poželjnu torbu sa točkićima, koja se prodaje za 1.500 dolara.

Idealan za putovanje na kratke udaljenosti—bilo da se radi o automobilu, vozu ili, naravno, avionom—Original Pilot Case kofer zadržava originalni funkcionalni izgled. Kultni Rimowa aluminijum sa žljebovima pokriva kućište, dok sadrži sistem sa više točkova po kom je ovaj brend poznat i teleskopsku ručku, za jednostavnu upotrebu na prepunim aerodromima.

Unutra ćete pronaći niz korisnih novih funkcija koje će vam omogućiti da sve svoje potrepštine organizujete i lako ih pronađete. Prvo, postavljeni odeljak može da drži laptop do 16 inča, ili se može ukloniti da bi se kofer pretvorio u neku vrstu kutije sa alatima. Umetnuta su dva džepa sa rajsferšlusom za odlaganje sitnica kao što su punjači, dok je vertikalni džep dovoljno velik za flašu vode ili kompaktni kišobran. Sve ove karakteristike su lako dostupne preko jedinstvenog gornjeg otvora kofera.

Originalni Pilot kofer je donekle povratak u formu za kompaniju staru 125 godina. Rimowa koferi su, naravno, njeni najpoznatiji proizvodi, ali nedavno je brend napravio još neke jedinstvene futrole, uključujući one za flaše šampanjca ili finog vina. Kao bonus, Pilot kofer dolazi sa nalepnicama, sa pet dizajna inspirisanih vazduhoplovnim kompanijama 90-ih. One ne samo da će dodati malo ličnosti vašem koferu, već će vam pomoći da ga lakše prepoznate na aerodromu.

Prethodne iteracije Pilot kofera su se prodavale za čak 1.850 dolara na sekundarnom tržištu, što novu i poboljšanu čini zaista povoljnom, sa cenom od 1.500 dolara.

Luxury Experience