Saradnja napravljena za sportska letnja popodneva: Staud x New Balance 3.0

Trenutni planovi za jul: Izležavanje uz veliku čašu ohlađene limunade obučeni od glave do pete u komade iz kolekcije Staud x New Balance.  

Leta u gradu mogu biti nepodnošljiva. Trotoari su vreli, a vlažnost vazduha uvek visoka. Najbolje rešenje je bekstvo u prirodu ili na more gde temperature ne prelaze prijatnih 30 srepeni.

Upravo je letnje vreme i sport bila glavna inspiracija za novu kolekciju Staud x New Balance. Inspirisana odećom za boks i tenis, namenjena je onima koji svakodnevno ne odustaju od 12.000 koraka dnevno - i za drugu polovinu, odnosno one čiji letnji sport uključuje potragu za najboljim sunčanim mestom na plaži.

Ukoliko planirate nekoliko krugova šetnje oko bazena u kolekciji ćete pronaći belu tenisku haljinu od rastegljive tkanine. Želite HIIT trening pre ručka na otvorenom? Satenske bokserske gaćice i odgovarajući sportski gornji deo grudnjaka idealni su za vas. Biciklističke će izgledati ležerno i cool i na trakama za trčanje i na uličnim stazama. Shvatili ste ideju same kolekcije.

Ako bismo mi morali da odaberemo bio bi to par onih lepih patika 57/40 u limun žutoj i morsko penastoj zelenoj boji. Zatim bismo uz patike odabrali Staudovu Tommy torbu koja izgleda kao blistava teniska lopta i u skladu je sa temom kolekcije.

"Za letnju kolekciju osmislili smo komade koji su inspirisani omiljenim sportovima na otvorenom kako bi odražavali STAUD DNK. Tradicionalni elementi iz tenisa, trčanja i boksa ažuriraju se u izbeljenim sunčevim pastelama sa ženstvenim detaljima i tkaninama koje uključuju saten i mrežicu“, kaže Sarah Staudinger, suosnivačica kompanije Staud.

„Svi komadi zajedno stvaraju kolekciju dovoljno svestranu da vas odvede od boksa do ručka ili bilo gde između.“

Povezane teme