Ronaldo lansira svoju kolekciju naočara za sunce

Kristijano Ronaldo je pokazao neutaživu žeđ kada se radi o pobedama na fudbalskom terenu, a po svemu sudeći, ta žeđ se sada lagano širi i u druge sfere…

Golgeter Juventusa, koji će već ostavio ozbiljan trag u industriji mode, sada lansira sopstvenu liniju naočara za sunce. Portugalska zvezda fudbala udružio se sa Italia Independent kako bi kreirao ovu modernu kolekciju. Nazvana CR7 Eyewear, linija će se sastojati od sedam modela, pri čemu su svi inspirisani i dizajnirani uz Ronaldovu pomoć.

Sedam modela, koji ujedno predstavljaju broj dresa ovog sportiste milijardera, podeljeni su u tri kategorije: acetat, metal i injektovana plastika. Besprekorno spajajući klasiku sa modernim, ova kolekcija nam nudi ram za svaki trenutak, raspoloženje i što je najvažnije od svega, odevnu kombinaciju.

Naočare takođe sadrže nekoliko detalja koji su inspirisani Ronaldom, poput utisnutog broja sedam u svakom ramu i potpisa čuvenog sportiste. Svaki model je dostupan u pet boja, što sve zajedno čini 35 komada, po jedan za svaku godinu Ronaldovog života.

Svi modeli naočara CR7 Eyewear dostupni su za kupovinu putem online prodavnice brenda, a dostava se vrši u praktično svim zemljama sveta.